Anna Nivala blir ny vd på Bengt Dahlgren Göteborg

Anna Nivala blir ny VD för Bengt Dahlgren i Göteborg. Hon är idag VD för protek projektstyrning och har valts ut för att leda Bengt Dahlgren in i framtiden.

Annons

Det är kulturen och värderingarna som lockar mig med Bengt Dahlgren, jag vet att det är ett bra bolag som gör skillnad på så många plan. Ligger man inte långt framme inom miljö och hållbarhet har man snart vare sig kunder eller medarbetare. Bengt Dahlgren ligger väldigt långt framme inom dessa frågor och jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara med och driva detta som också är mina hjärtefrågor, berättar Anna Nivala.

Över 120 ansökningar kom in varav många var mycket kvalificerade, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

– Det pågår en massa fantastiska initiativ här på Bengt Dahlgren. Med Anna vid rodret hoppas vi få ytterligare utväxling på alla initiativ och det enorma driv som präglar alla medarbetare. Med Anna vill vi också visa att Bengt Dahlgren är en organisation som värdesätter ständig utveckling, förändring och modiga val. Anna är en härlig personlighet, vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut. Hon är nyfiken och vill lyssna in andra, egenskaper som hela varumärket Bengt Dahlgren präglas av. Jag är stolt och glad att det är just Anna som kommer till oss, säger Petra Palmgren Lindwall, Styrelseordförande Bengt Dahlgren Göteborg.

Anna Nivala kommer tillträda som VD 1 januari 2022. Denna snabba lösning hade aldrig varit möjlig om inte Annas nuvarande arbetsgivare protek varit så samarbetsvilliga och förstående.

– Vi har många duktiga medarbetare på protek, med en företagskultur som är tillåtande och ger möjlighet att vara en del i bolagets utveckling, så det är naturligt att de blir attraktiva på arbetsmarknaden. Självklart är det tungt för oss att tappa en så omtyckt och duktig medarbetare som Anna, jag är övertygad om att hon kommer tillföra och leverera ett stort värde till er organisation precis som hon gjort till vår. Rotation i ledande befattningar tar givet energi, men öppnar också upp möjlighet för andra fantastiska och inspirerande människor. Dessutom tror jag att relationen mellan våra organisationer kommer stärkas ytterligare av detta. Samarbete över gränser är framtiden och en förutsättning i en värld i snabb förändring, säger Bengt Ulvsgärd, grundare och Styrelseordförande i protek.

Fler Nyheter från förstasidan

Fabege hyr ut 2.600 kvm i ”överraskningsköpet”

92 procent uthyrt i miljardförvärvet.

Skanska tecknar jätteavtal för ny stadsdel

Hyllar det attraktiva läget.

Titania kan jubla för 70.000 kvm – efter åtta års kamp

Einar Janson: ”Det känns nästan overkligt. Vi vill tacka alla som trott på att det är möjligt. Det kommer att bli en unik plats att bo på.”

SBB avtalar om delning av SBB Kåpan Bostad

Stort bestånd delas upp.

Castellum hyr ut 2.100 kvm för kirurgi

Tecknar kontrakt inom tullarna i Stockholm.

Köper nytt från K2A för 160 mkr

Säljaren planerar för fler transaktioner i närtid.

Lilleputt tappade 44 procent av värdet

Visat en uppseendeväckande negativ värdeutveckling på sitt bestånd.

Anmäls efter att fem dog i bygghissen i Sundbyberg

”Olyckan inte hade ägt rum om bolaget hade efterlevt de föreskrifter och bestämmelser som är angivna”.

Signalisten tar över helt centrum – Rikshem säljer

Transaktion när offensiv inleds. Vill skapa bättre livsvillkor.

Archus flyttar till Alecta

Flyttar några hundra meter inom city.

Prisma satsar på notering

Genomför även nyemission. Äger fastigheter för 6,4 miljarder.

Slår till och köper hela 85.000 kvm handel

Totalt sju välkända handelsfastigheter. Kapades mitt framför ögonen på Ingvar Kamprad. Flera varumärken starkare än snittet. FV bedömer direktavkastningen.

Tillbaka till förstasidan