Anna Gissler.

Anna Gissler blir ny marknadschef på AMF Fastigheter

Anna Gissler, idag vd på Invest Stockholm, blir ny marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter. Hon tillträder den 1 augusti och kommer att ingå i AMF Fastigheters ledningsgrupp.

Gissler ersätter därmed Anna Thelander, som innehaft rollen sedan 2018 och som nu har valt att kliva av uppdraget.

Anna Gissler har arbetat inom Stockholms stad i drygt två decennier. Hennes stora intresse och engagemang för staden och Stockholms näringsliv har varit en tydlig röd tråd med viktiga uppdrag i Stockholms stadshus, Stockholms Business Region och nu senast Invest Stockholm. Med sin breda erfarenhet av investeringsfrämjande internationella kontakter, lokal näringslivsutveckling och marknadsföring av Stockholmsregionen mot investerare, företag och talanger, fortsätter nu Anna Gissler sin karriär hos AMF Fastigheter.

– Mitt stora intresse för stadsutveckling och skapandet av sammanhang där människor möts stämmer väl överens med AMF Fastigheters vision – att utveckla platser där människor vill vara. Under de senaste 10 åren har min roll varit att facilitera möten mellan staden, investerare, bolag, entreprenörer och talanger. Jag ser fram emot att nu få fortsätta att göra det i rollen som marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter, säger Anna Gissler.

Anna Gissler efterträder därmed Anna Thelander, som varit marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter sedan 2018. Under Anna Thelanders ledning har marknadsavdelningen samordnats till ett kompetensområde för att skapa synergieffekt mellan handelsplatsernas, kvarterens och den bolagsövergripande kommunikationen. Anna har haft en tongivande roll och har bland annat varit drivande i att bygga upp bolagets inhouseavdelning samt lagt grunden för ett mer datadrivet och kundnära arbetssätt. Under pandemin lanserades bland annat flera nya initiativ, vilket bidrog till att AMF Fastigheters handelsplatser var bland de första att lansera live video shopping samt kostnadsfri hemleverans från butikerna.

– Jag vill tacka Anna Thelander för hennes tid på AMF Fastigheter. Med stor drivkraft och fokus på människan har hon varit med och utvecklat bolaget och tagit det in i framtiden. Vi ser nu fram emot att välkomna Anna Gissler, som länge delat vårt stora engagemang för staden och dess utveckling. Efter 20 år i stadshuset har hon ett fantastiskt kontaktnät och värdefulla kunskaper, säger Thomas Erséus, AMF Fastigheters vd.

Fler Nyheter från förstasidan

Butik vid Stureplan stängd efter 21 år

Valt att inte förlänga hyresavtalet.

Bonava varslar 400

Hela var fjärde anställd berörs.

Ny storägare i börsbolag

Bolag även köpt sju fastigheter. Nu stor ägare i två liknande bolag.

Foto Jan Wifstrand
Krönika

Nu är hela Sverige ett utsatt område

”De kriminella gängen regerar. I problemområdena är mord och mordförsök fem gånger vanligare och anlagda bränder är upp till tolv gånger vanligare.”

Amerikansk jätte bantar ytorna i city

Lämnar ett våningsplan.

JM säljer allt vid Brommaplan – stor projektdröm död

Var redo att investera 4 miljarder.

Rikshem avyttrar Folkhem till Nordr

Biljana Pehrsson: ”Folkhem har en stor potential och vi vill expandera geografiskt i Sverige och Norge”.

Framtiden vill höja hyrorna 7% – lägre än Fastighetsägarna

68.000 lägenheter berörs. Ger även en möjlighet för en treårig lösning.

Normals vd: ”Inte raketforskning driva butik”

Butikskedjan växer i rekordfart. Ny satsning i centrala Stockholm.

Bonava får rabatt på 110 miljoner i Nacka

Ingen ny upphandling kommer att krävas.

Kommitté: Nobba okryddade budet från Stenhus

Storägarens bud får nobben.

SBB säljer för 2,9 miljarder – 10 procent under värdering

Säljer två fastigheter till rabatterat värde till stiftelse.

FV-kartläggning: 2,9 miljoner kvm kontorsprojekt

Hela 135 kontorsprojekt listas i stor kartläggning.

Vill bygga höghus på 140 meter

Nya stadsdelen tar ett kliv framåt.

Tillbaka till förstasidan