AL hyr ut till tre restaurangkoncept i Farsta Centrum
Farsta Centrums 18 miljoner besökare får tre nya restauranger när Bastard Burgers, ChopChop och Korvkultur öppnar i november.
Farsta Centrum ägs av Atrium Ljungberg. Nu förstärks matutbudet vid anläggningen ytterligare, till 23 restauranger.
– Vi fortsätter vårt arbete med att utveckla utbudet för Farsta och södra Stockholm. Farsta Centrum åtnjuter stora besöksflöden alla dagar i veckan och här arbetar även 2.500 personer. Det är roligt att kunna erbjuda dessa tre nya, spännande restaurangkoncept och vi är stolta över att de väljer att etablera sig i Farsta Centrum, säger Thomas Levander, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.
ChopChop är en snabbmatskedja med asiatiska rätter som startade 2011 och nu öppnar sin 23:e restaurang i Farsta Centrum. Bastard Burgers gör enligt många Sveriges godaste hamburgare, och har på bara två år vuxit till åtta restauranger och fler är på väg. Korvkultur grundades av korventusiasten Roland Persson, som blev Årets kock 1990 och tidigare var chef för Franska matsalen på Grand. Etableringen i Farsta är deras andra.
De tre restaurangerna öppnar på restaurangtorget på nedre plan under november.