Från Hufvudstaden till Corem

Corem har förstärkt förvaltningsorganisationen med Anna Lidhagen Ohlsén som förvaltningschef för Region Stockholm. Hon kommer senast från befattningen som Chef uthyrning och affärsutveckling på Hufvudstaden AB.

– Vi är mycket glada över att Anna väljer att börja arbeta hos oss på Corem och ser fram emot att dra nytta av hennes mångåriga kunskap och erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi tror att hon på ett värdefullt sätt kommer att bidra till den fortsatt positiva utvecklingen av Corem, säger Jerker Holmgren, fastighetschef vid Corem.
– Corem är ett välpositionerat företag i stark expansion, där mina tidigare erfarenheter passar väl in. Marknaden för fastigheter inom Corems nisch är intressant och det finns goda möjligheter för fortsatt tillväxt. Att leda förvaltningsarbetet i region Stockholm blir spännande, säger Anna Lidhagen Ohlsén.
Fastighetsvärlden Idag 2013-06-05

Nyheter från förstasidan

Stendörren utökar och köper för 55 mkr i Uppsala

Förvärvar två fastigheter i Uppsala. Via bolagsaffär har Stendörren Fastigheter AB förvärvat fastigheterna Danmarks-Säby 14:2, ...

FaBo förvärvar från CBRE GIobal Investors

Affär om 58 miljoner i centrala Falkenberg. Kommunala FaBo i Falkenberg har köpt fastigheten Spettet ...

Planket

Visa fler »

Lulebo säljer Gammelstads centrum

Kommunala Lulebo har tecknat avtal om aktieöverlåtelse gällande Gammelstads centrum (fastigheten Stadsön 2:103 på Stadsötorget ...

OK för Stenas köp i Landskrona

Stena Fastigheters köp av 1 225 lägenheter i Landskrona, väl omdiskuterat lokalt, var föremål för diskussion ...

Tillbaka till förstasidan